Welkom

By Posted in - Algemeen on september 23rd, 2015 0 Comments chapter 1

Welkom op het nieuws blog van Coffee Bean Labs, dit is de plaats waar u al het laatste nieuws krijgt over ons bedrijf, online marketing, IT en natuurlijk koffie.

Dit nieuwsblog heeft meerdere functies, via dit kanaal zal ik u op de hoogte houden van belangrijke technologische ontwikkelingen en bedreigingen en in alle eerlijkheid maakt dit kanaal ook deel uit van mijn content marketingstrategie dit laatste zal ik later moment op terugkomen in een aparte blogpost.

Wij zijn jong bedrijf, als IT’er kwam ik er al gauw achter dat in het MKB ook een grote behoefte bleek te zijn voor online marketing. Een behoefte waarin ik veel kansen zie. Na deze realisatie besloot al snel ook gebruik kunnen gaan maken van mijn marketing en communicatie-opleiding met als uitgangspunt mijn klanten een beter te ondersteun in hun ICT behoeftes, dit uit zich in het huidige Coffee Bean Labs.

Heeft u vragen of opmerkingen over iets wat u gelezen heeft op mijn website of mijn nieuwsblog laat dan gerust een reactie achter onderaan deze pagina of laat het telefoonnummer achter helemaal onderaan in de footer en dan neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Comments are closed.